RECOPILACIÓ BREVA DE LAS MATERIAS QVE LO AVTOR TROBA DE INTERÉS EN LO REFERENT A JARDINS I PAISATGES, ENTRE ALTRES CVRIOSITATS

dissabte, 29 de novembre del 2008

TA... NO TA




a un post anterior vaig mostrar la meva preocupació per què talessin uns pins, germans del que vaig veure com tallaven.

Malauradament els meus temors es varen confirmar

Per què, en comptes de donar-li valor al fet de tenir, a un extrem del solar (a un extrem!) tres magnífics pins, el que es fa és eliminar-los, sense més?
Per què, l'arquitecte, o qui sigui que es creu un Déu amb potestat per treure i posar vida aquí i allà, podria haver dissenyat un jardí en aquest extrem incloent-hi els pins, cosa que sens dubte hauria donat valor paisatgístic al seu edifici?
Potser el propietari volia vendre el solar net. En aquest cas, Per què l'ajuntament ha donat permís per abatre tres arbres que de segur feia més de 60 anys que hi vivien?

En tot cas la Guàrdia Urbana estava avisada per què comprovessin que hi havia permís d'abatre els pins. Si ara aquells arbres no hi són... deu ser que sí el tenien!

Cliqueu la foto per ampliar-la i mireu de contar els cercles de creixement. És una mica difícil per què la resina no deixa veure tot el tall, però, us podreu fer una idea de l'edat que tenien aquests pins.

8 comentaris:

Joana ha dit...

Una pena que destruexin la natura.
De totes maneres si ara no venen pisos hauran de fer parcs!
Bon cap de setmana fra miquel

khalina ha dit...

Una pena i a part fa molta ràbia. Es indignant!

Rita ha dit...

Molt lamentable aquesta falta de sensibilitat i de coneixement. La natura és necessària!

el paseante ha dit...

Els pins no van a votar noi. Al menys, jo no n'he vist mai cap a la cua electoral. Però va bé que ho denuncïis. A veure si entre tots ens consciencem que el món no és solar per fer-hi pisos.

M'ha agradat la frase del Trecet que has posat al teu blog. També escoltava Diálogos 3 al migdia (es deia així, oi?). Potser encara el fan. Cuida't maco.

fra miquel ha dit...

Teniu tots raó. Què he de dir!

Paseante, Ja has tornat del pais de la boira? Dialogos 3 ja no el fan. Si cliques al nom ("Ramon Trecet dixit")He linkat els lloc on explica els motius.
Entrant a la pàgina de radio 3 encara es poden escoltar els últims programes emesos.

Emily ha dit...

Sempre guanyent els dolents. Què hi farem. Unes bones cagarrines per a qui va signar el permís. I que duren.

Friks Vaporup ha dit...

Potser ja tenien decidit que en aquest racó dels pins hi ha d'anar la piscina. O potser prefereixen gespa i una olivera al mig, com fa tothom; sembla que els pins són de "pobre".

En fi, bastant vergonyós tot plegat. I trobo magnífic que ho denunciis ;-)

fra miquel ha dit...

Això sembla, Emily, però jo no ho crec, que sempre guanyin els "dolents". Vull ser més optimista. Tampoc crec que només hi hagi bons i dolents.

Benvingut a casa, Friks. Encara que no et deixi comentaris, també passo per la teva.
Si hagués estat l'Obelix amb l'Idefix per allà mentre tallaven els pins, segur que no s'haurien atrevit a fer-ho ;)