RECOPILACIÓ BREVA DE LAS MATERIAS QVE LO AVTOR TROBA DE INTERÉS EN LO REFERENT A JARDINS I PAISATGES, ENTRE ALTRES CVRIOSITATS

dimarts, 12 de maig del 2009

PATIS DE PRIMAVERA - NAVATA -




n espera de poder processar les fotos de Girona Temps de Flors, el cap de setmana vinent aniré a veure aquesta nova proposta en el poble de Navata.
Penso que pot ser interessant ja que curiosament, en aquest poble gironí, han anat a trobar-se força artesans, que són els que han organitzat aquest esdeveniment.
Així doncs Ens veiem a NAVATA!!

4 comentaris:

rhanya2 ha dit...

Continuant amb les coincidències!!! Conec a tots els germans Górriz que apareixen al flyer!! Ha estat una sorpresa relativa perquè sé que viuen a Navata. Tot i que pertanyen a la meva infantesa i adolescència i que els veig poc o més aviat poquíssim, me'ls estimo molt...
Quina gràcia!

khalina ha dit...

no hi podré anar. Per sort veuré les teves fotos.
Tinc ganes de veure les teves de Girona. Ja he vist les de la Rita. I jo vaig passejar-hi de nit.

fra miquel ha dit...

Doncs ja saps, Violette, ara tens una bona excusa per anar-los a veure!
I és que BlogVille és com un mocador...

Mmmm passejar de nit per Girona, i en temps de flors!!! Quina enveja. M'encanta Girona. També ho he fet això de passejar-hi de nit. Altres anys havia participat al GTdF amb el Grup de Paisatge de l'APEVC (Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya)
Aquest any no he pogut anar fins diumenge, i es clar, de nit ja estava de tornada cap a BCN.
Ja les veuràs, les fotos, ja. Les de la Rita són molt maques, però.

Petons

el paseante ha dit...

Al final haurem de portar de veritat les xapes de la Rateta Miquey. Catalunya és un país petit i ens acabem coneixent tots. Que vagi bé la passejada, Fra Miquel.