RECOPILACIÓ BREVA DE LAS MATERIAS QVE LO AVTOR TROBA DE INTERÉS EN LO REFERENT A JARDINS I PAISATGES, ENTRE ALTRES CVRIOSITATS

dijous, 12 de febrer del 2009

TURÓ CREUETA DEL COLL II, Parc de la Creueta del Coll





es de dalt del turó de la Creueta del Coll podem veure el Parc del mateix nom. Hi ha un cami que baixa per la carena fins el parc.Al 1987 es construeix aquest parc en el forat que l'antiga cantera va deixar en el turó.

Presideix el llac aquesta escultura de Chillidaelogi de l'aigua

els jocs infantils que no faltin!

Bancs per seure... Hi ha força espai per correr i jugar per la canalla
Al entrar al parc ens trobem aquesta escultura. A mi em ve a la memòria una peli, però sembla que no hi té res a veure.Un bon lloc per passejar una estona. A l'estiu l'aigua del llac es tracta i hom pot banyar-se. Podeu arribar-hi entrant pel Pg. Mare de Déu del Coll nº 89


Que tingueu una bona passejada

9 comentaris:

khalina ha dit...

Mira, està bé poder-se banyar en un llac a Barcelona a l'estiu. haurem d'anar-hi!

Rita ha dit...

Aquest post se m'havia passat...

Un altre parc que no conec. Terrible! :-)

RaT ha dit...

Alguna tarda d'estiu m'hi he remullat i a l'hivern el travesso quan m'escapo a veure plantes a la muntanya o al Garden de la Ronda (que cutre sóc!!!) Unes fotos molt maques, Fra MIquel PETONS

fra miquel ha dit...

Ja ho veus, khalina, la RaTeta s'hi banya a l'estiu. Què petit és blogville!
Tranquila Rita, aquí penjaré molts locs que de moment jo tampoc conec encara.
Una de les raons d'obrir aquest blog, precissament, és coneixer els parcs i jardins, primer de la meva ciutat i quant es pugui, d'altres indrets.

RaTeta, el Garden de la Ronda??? Ja em diràs on és! El JARCLOS està una mica lluny, per anar-hi a peu, No?

Freia ha dit...

Bona nit Fra Miquel. Quería decirle que lo del premio no compromete a nada. Me apetecía dárselo; eso es todo. Según mi criterio se lo tiene Vd. merecidamente ganado. Quería también indicarle que no era necesario que lo pusiese en la columna del blog, que lo entendía perfectamente, pero veo que ya lo ha hecho. Mil gracias por ello. Como seguramente rompa la estética de su bitácora, si lo cree conveniente, retírelo cuando lo considere oportuno.
Un abrazo y de nuevo gracias por la deferencia.

Joana ha dit...

Seria ineressant fer-ne un recull, de parcs i una petita guia o un libre pels que som de fora de la ciutat.
A eure si es sorprens amb un!
Una abraçada!

fra miquel ha dit...

Potser m'hi poso un dia, a fer un recorregut de jardins.
Gràcies per la idea.
Però si mai baixes (o puges?) a Barcelona potser et pugui recomanar alguns racons per anar-hi a passejar, depenent de la zona per on t'hagis de moure.

petons

Cristina ha dit...

A aquest parc anava a banyar-me quan era joveneta, pensava que ja no es feia lo dels banys. Pertany al barri del coll i per si algú l'interessa el dia 16 de maig es farà durant tot el dia una mostra d'entitats del barri i a la tarda no se encara a quina hora el C.C. El Coll farà una petita mostra de lectura de poesia i narració de contes.

fra miquel ha dit...

Doncs imagino que l'any passat, amb lo de la sequera i tot allò, no es deuria poder banyar, però espero que aquest any sí!
Gràcies per la info. La veritat és que vaig obrint el teu blog per veure si puc anar a alguna sessió de contes... però, és que estic a tope!! Potser sí que faig massa coses...

Petons