Un quilo de taronges amargues
Un quilo de sucre
Treure'n el suc i reservar els pinyols en un saquet de cotó.
Tallar la pell de les taronges a juliana i posar-les en remull amb 1'5 litres d'aigua...
(utilitzeu una casola més ample que alta)
Deixar en maceració una nit
---------------------------
Bullir 30 minuts o fins que la pell estigui toba.
En el moment que les bombolles esclaten, baixar el foc al mínim i començar a empotar.
(Els pots s'haurant rentat i bullit uns 10 minuts)
Aquí el meu invent per evitar que la melmelada enbruti el marge dels pots i assegurar-me que tanquen bé.
Deixar entre 0'5 i 1 cm. lliures i tapar els pots en calent, acabats d'omplir.
Aquí el meu invent per evitar que la melmelada enbruti el marge dels pots i assegurar-me que tanquen bé.
Deixar entre 0'5 i 1 cm. lliures i tapar els pots en calent, acabats d'omplir.
Utilitzar tapes amb "plop" per comprobar que es fa el buit.
Quan es refreda, la part central de la tapa s'enfonsa
Si hi ha pots que no han fet el buit, per defecte de la tapa, seran els primers que haureu de gastar. (Marqueu la tapa per no utilitzar-la un altre cop)
Que us vagi de gust!
2 comentaris:
Ah caram!! Que aquest post se m'havia passat!
Bé així si algun dia vull fer melmelada per mi ja se on buscar la recepta pq fer-ne ja n'he fet algun dia... ;)
Bon dia de festa barceloní!!
Petonets
Doncs LLUNA! si t'esperes una mica més ja m'hauria acabat tots els pots! Si en vols encara en tinc algun. :) :) :D
B7s
Publica un comentari a l'entrada